EVRİM KAŞIKÇI ARNAVUTLUK'TA

Enstitümüz Balkan Müzik Kültürleri Anabilim Dalı öğretim elemanı Uzman Evrim KAŞIKÇI 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Tiran’da, Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ile birlikte Arnavut ulusal kanallarından Vizion + kanalında sabah programına konuk oldu. Programın açılışında Evrim KAŞIKÇI’nın Edirne bestesi ve Edirne fotoğraflarından oluşan klibi yayınlanarak Edirne’miz ve Üniversitemiz tanıtıldı.
            29 Nisan 2016 Cuma günü Elbasan’da “Kastriot Tusha and Friends” adı ile gerçekleştirilen konserde bağlama sanatçısı Osman EKŞİ ile birlikte Evrim KAŞIKÇI tarafından “Kara hisar Kalesi ve Ah Yalan Dünya” eserleri ardından tüm orkestra ile birlikte Türkçe/Arnavutça olarak “Çanakkale İçinde” ve “Karanfil Deste Gider” adlı eserler seslendirildi. Tiran Büyükelçimiz Hidayet BAYRAKTAR, eşi ve elçilik çalışanlarımızın da katıldığı konser programı dinleyiciler tarafından ilgi ile izlendi.                            
        Evrim KAŞIKÇI Arnavutluk’taki etkinliklerin son gününde 30 Nisan 2016 Cumartesi İşkodra Yunus Emre Enstitüsü tarafından organize edilen program çerçevesinde İşkodra’da konser verdi.
Ek Resimler
Bu içerik 03.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1086 kez okundu.