“TRANSATLANTİK-TÜRKİYE İLİŞKİLERİ: NEREYE GİDİYOR?” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balkan Araştırma Enstitüsü yürütücülüğünde,  Trakya Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Konrad Adenauer Vakfı’nın işbirliğiyle 09 Ekim 2014 tarihinde  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büyük Konferans Salonu'nda “Transatlantik-Türkiye İlişkileri: Nereye Gidiyor?” konulu panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Günşen’in yaptığı panelde, Almanya Friedrich-Alexander Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Stefan Fröhlich ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı panelist olarak yer aldı.

Panele Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Koordinatörü Fatih OT, üniversitemiz öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu içerik 13.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1036 kez okundu.