TÜRKÇE YAZ OKULU

Trakya Üniversitesi, Yunus Emre Enstitüsü ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı işbirliğinde ve Balkan Araştırma Enstitüsü Koordinatörlüğünde “Uluslararası Türkçe Yaz Okulu”  düzenlendi.

08 Temmuz 2013-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında düzenlenen programa 22 ülkeden 32 öğrenci katıldı.

Program sonunda Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları, emeği geçenlere de teşekkür belgeleri verildi. Açılış konuşmasını yapan Rektör vekili Prof.Dr.Süleyman PİŞKİN programa emeği geçenlere teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep DUYMAZ da yaptığı konuşmada konuk öğrencileri Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Ahmet GÜNŞEN de “Umuyorum ki Ülkelerinize gittiğinizde Türkiye’nin gönül elçileri olacaksınız. Artık ikinci bir ülkeniz oldu. Ne iyi ettiniz de Üniversitemize  geldiniz. Uğurlar olsun. Ülkenize ailenize selamlarımızı iletin dedi.  ”

Bu içerik 26.08.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1140 kez okundu.