2021 YLSY YURT DIŞI LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BURS BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

Yükseköğretim kurumları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek üzere 1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gönderilecek Talebe Hakkında Kanuna dayalı olarak Bakanlığımızca verilen burs ile (YLSY Programı) lisansüstü öğrenim görmek amacıyla yurt dışına öğrenci gönderilmektedir. Bu doğrultuda 2021 YLSY kapsamında resmî burslu statüde yüksek lisans ve/veya doktora öğrenimi görmek üzere yurt dışına 358 öğrenci gönderilecektir.

Hâlihazırda Trakya Üniversitesinden mezun olan öğrencilerimiz ve gelecek yıl başvuruları için bilgilendirme amaçlı olmak üzere üniversitemiz son sınıf öğrencileri 2021 YLSY Başvuru Kılavuzu ve ilgili diğer tüm belgelere aşağıdaki bağlantı adresinden erişebilir.

Doç. Dr. Ali HÜSEYİNOĞLU
YLSY Burs Program Koordinatörü

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Medya Hesapları:

Twitter: @mebyurtdisiegtm
Instagram: @mebyurtdisiegitim

Bu içerik 18.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 213 kez okundu.