BALKAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Üniversitemiz Akreditasyon ve Kalite Geliştirme Çalışmaları çerçevesinde Enstitünün belirlenen misyon ve vizyonuna uygun olarak iç paydaşların yanı sıra dış paydaşlardan da görüş alınması gereğince 14 Haziran 2023 tarihinde Enstitü Dış Paydaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Enstitümüzde gerçekleştirilen toplantıya dış paydaşlarımızdan Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Edirne İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Edirne Ofisi Temsilcisi Fatih Ot, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğünü temsilen Utku Musa Suna, Trakya-Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Güneş ve Rumeli Edirne Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Ahmet Dörtler katıldı.

Toplantıda Enstitü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet Balkan Araştırma Enstitüsünün misyon ve vizyonu ile çalışmaları ve son dönemdeki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dış Paydaşlarımız, Enstitünün misyonu dâhilinde kısa ve orta vadede faaliyet ve bilimsel çalışmalarımıza yönelik değerlendirmelerde bulundular. Dış paydaş toplantısında muhtemel işbirliği olanakları ve ortak projeler hakkında görüş ve öneriler dile getirildi.
Ek Resimler
Bu içerik 15.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 108 kez okundu.