Bosna - Hersek Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisinden Enstitümüze Ziyaret

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı koordinatörlüğünde, T.C. Kültür Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Edirne Mimar Sinan Vakfı tarafından hazırlanan “Aliya İzzebegoviç’i Anma Projesi Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Resim Sergisi ve Aliya Bir Medeniyetin Yeniden İnşası Paneli’’ne katılmak üzere Üniversitemizde bulunan Bosna - Hersek Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Adis Alagiç 23 Kasım 2021 tarihinde Enstitümüzü ziyaret etti. Büyükelçiyi Enstitüye gelişinde Enstitü Müdürümüz Doç  Dr. İbrahim Kelağa Ahmet, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Sabri Can Sannav karşıladı. Büyükelçi Alagiç ile yapılan görüşmede Enstitümüzün çalışmaları hakkında kendisine bilgi verildi ve ileriye dönük projelerle ilgili işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükelçi Adis Alagiç, Trakya Üniversitesinde ve Enstitümüzde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu içerik 26.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.