BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİNDEN ENSTİTÜMÜZE ZİYARET

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Komitesi (UBTAK)  Üyesi Prof. Dr. Abidin Temizer, 2024 yılında dokuzuncusu yapılması planlanan “Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu” hazırlık çalışmaları kapsamında Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile  görüşmesinin ardından Enstitümüzü de ziyaret ederek Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette kendisine eşlik eden Enstitümüz Balkan Tarihi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Enes Turbic de yer aldı. Prof. Dr. Abidin Temizer görüşmede, 2024 yılında dokuzuncusu yapılması planlanan “Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu”nun hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi, Müdürümüz de Balkan Araştırma Enstitüsünün çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Bu içerik 28.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 90 kez okundu.