ENSTİTÜMÜZE KUZEY MAKEDONYA'DAN ZİYARET

14 Ekim Perşembe günü Enstitümüzün Kuzey Makedonya’dan ziyaretçileri vardı. 14-15 Ekim 2021 tarihlerinde Trakya Üniversitesi ve İslami İlimler Araştırma Vakfı (İSAV) iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Edirne'de Tasavvufi Hayat ve Hasan Sezâîyi Gülşenî Sempozyumu’na katılmak üzere Edirne’de bulunan Tetovo Devlet Üniversitesi Şarkiyat Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Süleyman Baki ve Doç. Dr. Zejni Mazllami Enstitümüzü ziyaret etti. Beraberlerinde İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Abbas Jahjai, Araş. Gör. Bilal Raşidoğlu ve Enstitimüz Öğr. Gör. Cüneyt Nur’un da bulunduğu ziyaretçileri Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet ve Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu karşıladı. Prof. Dr. Süleyman Baki’ye kendisinin da konuşmacı olarak katıldığı ve 2017 yılında gerçekleştirilen Makedonya Türklerinin Eğitim Basın ve Dini Durumları Çalıştay metinlerinin de yer aldığı Enstitü yayınından takdim edildi.

Bu içerik 15.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 335 kez okundu.