ENSTİTÜMÜZE ROMANYA BÜKREŞ ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

11-12 Haziran 2024 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi ile Bükreş Üniversitesi işbirliğiyle Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen Romanya Günleri etkinlikleri kapsamında Üniversitemizde bulunan Bükreş Üniversitesi Türk Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Silvana Rachieru ve Yabancı Diller ve Edebiyatlar Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümünden öğretim görevlisi Bianca Roman Enstitümüzü ziyaret etti.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet, Doç. Dr. Bülent Akyay, Dr. Öğr. Üyesi Vahit Cemil Urhan, Öğr. Gör. Dr. Behçet Loklar ve Öğr. Gör. Dr. Hasan Onur Demir’in de hazır bulunduğu ziyarette Müdürümüz Enstitümüzün tarihçesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette karşılıklı işbirliği konuları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu ve konuklara çalışma alanlarıyla ilgili Enstitü yayınlarımızdan hediye edildi.
Bu içerik 01.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 160 kez okundu.