KOSOVA'DAN ENSTİTÜMÜZE ZİYARET

Priştine İslami Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Sabri Bajgora, Besir Neziri ve onlara eşlik eden Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Taha İmamoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İlir Rruga ve Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi Enstitümüzü ziyaret etti.

Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet ve Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu tarafından karşılanan konukların ziyaretinde enstitümüzden Öğr. Gör. Dr. Şabanali Ahmet Durmuş, Öğr. Gör. Dr. Cüneyt Nur ve Enstitü Sekreteri Alaaddin Doğan da hazır bulundu.
 
Sabri Bajgora Priştine İslami Araştırmalar Enstitüsünün tarihçesinden ve çalışma alanı ile ilgili olarak Kosova’daki faaliyetlerinden söz etti ve kütüphanemize yayınladıkları bir kitabı hediye etti. Müdürümüz de Balkan Araştırma Enstitüsünün idari yapılanmasına, yürüttüğü faaliyetlere ve yayın çalışmalarına değinerek kendilerine Balkan Araştırma Enstitüsü Dergisinin bugüne kadar yayımlanmış tüm sayılarının olduğu bir seriyi hediye etti. Görüşmede ileriye yönelik karşılıklı işbirliği olanakları da değerlendirildi.
Ek Resimler
Bu içerik 18.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 170 kez okundu.