ROMANYALI SOYDAŞ ÖĞRETMENLER ÜNİVERSİTEMİZDE

 Trakya Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğinde, Enstitümüz koordinatörlüğünde Romanya’da Türkçe ve Din dersi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Soydaş öğretmenlere “Türkçe Öğretimi Yöntem ve Teknikleri” konulu seminer verildi.

Misafir öğretmenler 21-29 Aralık 2013 tarihleri arasında 1 hafta boyunca Türk Dili ve Edebiyatı ve Türk Tarihi öğretimiyle ilgili yeni yöntemler Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi ve Balkan Araştırma Enstitüsü Öğretim Üyeleri tarafından örneklere dayalı olarak anlatıldı. Programda ayrıca Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri de kendi alanlarıyla ilgili konuları anlattılar.

Seminere katılan öğretmenler aldıkları eğitimin kendileri için son derece faydalı olduğunu söylediler ve bu tür programların devam etmesini istediler.

Rektör vekili Prof.Dr.Süleyman PİŞKİN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep DUYMAZ’ ı da makamlarında ziyaret eden misafir öğretmenlere Enstitümüzde düzenlenen törenle Enstitü Müdür Vekilimiz Prof.Dr.İbrahim SEZGİN tarafından katılım belgeleri verildi.

Konuklarımız 28 Aralık 2013 tarihinde ülkelerine dönmek üzere şehrimizden ayrıldılar.

Ek Resimler
Bu içerik 30.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1360 kez okundu.