RUBASAM’DAN ENSTİTÜMÜZE ZİYARET

Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM), “Edirne Akademik Tarih Kültür Gezi Projesi’’ kapsamında Yönetim Kurulu ve Balkanlar konusunda akademik araştırmalar yapan öğrencilerin oluşturduğu 70 kişilik heyet ile 11 Haziran 2023 Pazar günü Edirne’ye gerçekleştirdiği gezi kapsamında Enstitümüzü de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsünün faaliyetleri hakkında bilgi vererek Enstitümüz yayınlarını RUBASAM Başkanı Süheyl Çobanoğlu’na takdim etti. RUBASAM Başkanı Süheyl Çobanoğlu da ziyaretin anısına Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet’e bir plaket ve yazarı olduğu iki kitabını takdim etti.  Enstitümüz Tarihi Anabilim Dalından Öğr. Gör. Enes Turbic’in ve RUBASAM  Başkan Yard. Hasan Yeniceler, Genel Sekreter Dr. Halit Gökalp Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Murat Derin, Melek Tabak, Hasan Hasanoğlu, Serkan Vardar, İlker Nişlioğlu ve RUBASAM Gençlik Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette heyette yer alan lisansüstü öğrencilerin sorularına yanıt verildi ve Balkan Araştırma Enstitüsünün çalışmaları ile Enstitünün lisansüstü programlarına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Bu içerik 19.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 161 kez okundu.