TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDEN ENSTİTÜMÜZE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörlüğünün desteği ile Enstitümüz tarafından düzenlenen “1821 Yunan Ayaklanması ve Mora Türkleri” konulu konferansı vermek üzere Üniversitemize gelen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Tekirdağ Kültür, Tarih ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olan Doç. Dr. Hasan Demirhan ve Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz Ersöz Enstitümüzü ziyaret etti.

Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet ve Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede Müdürümüz, bu ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği konferans için Doç. Dr. Hasan Demirhan’a teşekkür etti. Görüşmede Balkan Araştırma Enstitüsü ile Tekirdağ Kültür, Tarih ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında işbirliği ve olası ortak çalışma olanakları değerlendirildi.
Bu içerik 24.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 190 kez okundu.