TÜSEM VE ENSTİTÜMÜZ İŞBİRLİĞİYLE ARNAVUTÇA, BOŞNAKÇA, MAKEDONCA VE ÇAĞDAŞ YUNANCA ÇEVRİMİÇİ DİL KURSLARI

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TÜSEM) ve Balkan Araştırma Enstitüsünün işbirliğiyle 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar döneminde A1 düzeyinde çevrimiçi (online) Arnavutça, Boşnakça, Makedonca ve Çağdaş Yunanca dil kursları açılacaktır. Kurs süresi her bir kur için iki ay olup haftada 6 saat ve toplam 48 saat olarak planlanmaktadır. Kursların açılması yeterli sayıda öğrenciye ulaşılması durumunda gerçekleşecektir.

İlgi duyduğunuz kursun adını ve iletişim bilgilerinizi Sürekli Eğitim Merkezinin tusem@trakya.edu.tr adresine e-posta mesajı olarak gönderebilirsiniz. Duyuru afişlerinde belirtilen kurs ücretleri yeterli öğrenci sayısına ulaşılması durumunda sizlere TÜSEM tarafından gönderilecek mesaj üzerine yatırılacaktır.
Bu içerik 27.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 233 kez okundu.