ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF.DR.ERHAN TABAKOĞLU TARAFINDAN “ALİYA İZZETBEGOVİÇ FOTOĞRAF SERGİSİ” NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in ölümünün 18. Yıldönümü sebebiyle 19 Ekim 2021 tarihinde Enstitümüzde düzenlenen anma etkinliği kapsamında Enstitü fuaye alanında ‘Aliya İzzetbegoviç Fotoğraf Sergisi’ açıldı. Geçtiğimiz yıl Üniversitemiz Merkez Kütüphanede açılan ve Aliya İzzetbegoviç’in hayatından önemli olaylara ait karelerin yer aldığı serginin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından gerçekleştirildi. Açılışa Üniversitemiz Rektörü dışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet, Müdür Yardımcılarımız, Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Sabri Can Sannav, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tammam Sipahi, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Gökhan Ilgaz, Enstitümüz akademik ve idari personeli de iştirak etti. Serginin gezilmesinin ardından Rektörümüz Balkan Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Balkan Araştırma Enstitüsünün çalışmaları hakkında kendisine bilgi verildi.

Bu içerik 21.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 284 kez okundu.